Bestemmingen

Bestemmingen

Rotterdam Airport is afgelopen jaren flink gegroeid. Dit heeft een aantal redenen, niet alleen zijn we met z’n allen meer gaan vliegen maar ook het aantal bestemmingen waar vanaf het vliegveld heen te vliegen is is flink gestegen. Maar waar kun je nou heen? Wij geven een aantal tips welke absolute aanraders zijn om heen te vliegen.

1. Londen
De ideale locatie om een mooie citytrip heen te maken. Deze stad heeft alles; architectuur, cultuur maar ook zeker een bruisend nachtleven. Vanaf Rotterdam vlieg je er zo heen.

2. Malaga
Een van onze favoriete zuid Spaanse steden. De stad, welke aan zee licht, is adembenemend om door heen te lopen. Ook is het prachtig om de berg naast de stad te beklimmen waar vandaan je een adembenemend uitzicht hebt.

3. Berlijn
De Berlijnse muur, checkpoint Charly, deze stad heeft absoluut geschiedenis. Er is genoeg te zien en te doen. Ook is deze stad afgelopen jaren flink opgekomen onder de feestende jongeren, genoeg reden om eens een feestje te bouwen in Berlijn.

4. Bodrum
Op zoek naar een ontspannen vakantie? In het Turkste Bodrum gaat dit sowieso lukken. Geniet van de prachtige hotels en stranden welke deze stad te bieden heeft. Je hoeft er zelf niks te doen.

5. Ibiza
Het eiland waar de Nederlandse jet-set heen gaat. En niet zonder reden; dit eiland biedt een combinatie van prachtig rustige natuur, de meest heerlijke restaurants, clubs met de beste dj’s ter wereld en prachtige hotels. Een top locatie dus.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.